HOME   OVER ONS   APPARTEMENTEN   TARIEVEN   AANVRAGEN   CONTACT/LOCATIE   LINKS    


Tarieven en voorwaarden


Verblijfstarieven

De huurprijzen van de appartementen en studio's zijn per nacht, op basis van twee personen en een minimale verblijfsduur van twee overnachtingen. Het plaatsen van een extra bed is mogelijk tegen een vergoeding van $10 per persoon per nacht, behalve in studio Afrika.
Op Caribbean Chillout is een GRATIS Wifi netwerk

Voor gasten die niet langer als ��n nacht blijven geldt een toeslag van 10%. De tarieven zijn exclusief toeristen belasting.

Studios
Mexico
Afrika

$ 93.40
$ 83.00
Appartementen
Asia
Egypte

$ 103.80
$ 103.80

De appartementen en studio's worden twee maal per week schoongemaakt; Hierbij worden de bedden verschoond en badlakens, handdoeken, thee- en handdoeken vervangen. De eindschoonmaak is in de prijs inbegrepen.

Bij aankomst wordt een borg van $ 150.00 verlangd. Deze wordt op de dag van vertrek geretourneerd. Toeristen belasting is $6,50 per persoon per dag (voor gasten van 12 jaar en ouder).

* Wijzigingen voorbehouden.


Voorwaarden

Bij boeking dient een bedrag te worden voldaan ter hoogte van 20% van de verblijfskosten, vermeerderd met 20% van eventuele reserveringen voor speciale arrangement(en), anders vervalt de reservering.
De resterende 80% (incl. eventueel arrangement(en)) dient op de dag van aankomst te worden voldaan. Eventuele overige reserveringen voldoet u ter plaatse wanneer u uw huurvoertuig etc. haalt.

Bij annulering tot 1 maand voor aanvang huurperiode ontvangt u de 50% van uw aanbetaling retour (minus 10% administratiekosten).
Er is geen restitutie mogelijk van het betaalde huurbedrag indien de huurperiode is ingegaan en men korter verblijft dan is overeen gekomen..

 


   

 

 

 

 

 


Caribbean Chillout 2013    Navigatie:    HOME   OVER ONS   APPARTEMENTEN   TARIEVEN/VOORWAARDEN   RESERVERINGEN   CONTACT/LOCATIE   LINKS