HOME   OVER ONS   APPARTEMENTEN   TARIEVEN   AANVRAGEN   CONTACT/LOCATIE   LINKS    


Studios en Appartementen


De comfortabele twee persoons studio's zijn voorzien van airconditioning en uitgerust met een ventilator aan het plafond. Ze zijn ingericht in Afrikaanse en Mexicaanse stijl. In de studio's vindt u een kabel-tv, een aparte badkamer met wastafel, douche en toilet.
De keuken is volledig uitgerust om aan alle eisen te voldoen en er is een draadloze internetverbinding.

De appartementen zijn ingericht met alle moderne comfort, ze hebben een slaapkamer met airconditioning en twee kingsize bedden. Elke kamer heeft een badkamer met wastafel, douche en toilet.
In de leefruimte van elk appartement is er een plafond ventilator en kabel-tv. De keukens zijn georganiseerd en volledig uitgerust met een koelkast, gasfornuis, koffiezetapparaat en alles wat u nodig heeft om te koken.

De appartementen hebben een kleine veranda, waar u stoelen en een tafel met uitzicht op het zwembad vindt. Dit is een perfecte plek voor u om te genieten van uw ontbijt, lunch en diner. Als u dat wenst, kunt u achterover leunen, met een heerlijk drankje in de hand en een vrij uitzicht op de 'kunuku', en gewoon genieten van de dag.
In de ruime tuin, is een buitendouche bij het zwembad en er is een apart gebouw met toiletten en wastafel.

 


 Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS


Caribbean Chillout 2013    Navigate:    HOME    ABOUT    APARTMENTS    RATES/TERMS    RESERVATIONS    CONTACT/LOCATION    LINKS