HOME   OVER ONS   APPARTEMENTEN   TARIEVEN   AANVRAGEN   CONTACT/LOCATIE   LINKS    


Over ons en Bonaire als uw ideale chill out


Wij zijn Eric en Marloes, een Dordtenaar en een Haagse samen op de Antillen, zorgen ervoor dat je een onvergetelijke vakantie beleeft.

Accomodatie

Tussen het woonhuis en de appartementen ligt het zwembad in de mooi aangelegde tuin met palmbomen en bougainville. Het zwembad is omgeven door een terras met ligstoelen en loungebanken.
In de tuin is ook een buiten douche aanwezig.

Een verkwikkende duik om de dag mee te beginnen, laat in de middag bij het zwembad genieten, de romantiek van een prachtige en absoluut onvergetelijke zonsondergang onder het genot van een goed glas bier of ros�; dit behoort allemaal tot het dagelijks leven in de Chillout.


Het eiland

Bonaire (Papiaments: Boneiru) is een eiland in de Cariben dat bestuurlijk als openbaar lichaam een bijzondere gemeente binnen Nederland vormt. Het is gelegen in het zuidelijke deel van de Caribische Zee, voor de kust van Venezuela, en behoort tot de ABC-eilanden van de voormalige Kleine Antillen. De hoofdstad van Bonaire is Kralendijk; een verbastering van Koralendijk (dijk van koraal). De oudste nederzetting is Rincon, Spaans voor "hoek".
Als u meer wilt weten over de geschiedenis, cultuur en natuur van het eiland, neem dan een kijkje op de website van Stinapa.


Tot uw dienst

Als u meer wilt weten over wat u allemaal kunt doen tijdens uw verblijf op Bonaire, vertellen we hier graag over; welke plekken de moeite waard zijn, bijvoorbeeld waar je kunt surfen, snorkelen, duiken of kajakken, heerlijk eten of van de natuur kunt genieten..

 


   

 

 

 

 


Caribbean Chillout 2013    Navigatie:    HOME   OVER ONS   APPARTEMENTEN   TARIEVEN/VOORWAARDEN   RESERVERINGEN   CONTACT/LOCATIE   LINKS